airfoil

Polyteknikkojen Ilmailukerho ry järjestää yhteistyössä Malmin Ilmailukerhon ja Finnairin Lentokerhon kanssa moottorilennon PPL(A)-teoriakurssin tulevana talvena. Kurssi alkaa l19.10. ja jatkuu maalis-huhtikuulle asti.

Kurssille voivat osallistua kaikki Aalto-yliopiston opiskelijat (TKK, HSE, TaiK).

Teoriatunnit järjestetään tiistaisin ja torstaisin Otaniemessä klo 18-21 ja sunnuntaisin klo 10-14...17 Malmin lentoasemalla. Joulun ja uudenvuoden ympärillä on luentotauko. Läsnäolovaatimus on 100 % - poissaolojen korvaaminen onnistuu opettajien kanssa sopimalla rästioppitunneista, mutta ei sisälly kurssin hintaan. Kurssin hinta on 750 euroa ja kattaa vähintään 100 tuntia opetusta (120 oppituntia á 50 minuuttia) ja tarvittavan materiaalin. Lisää tietoa ja kokonaiskustannusarvio löytyy täältä.

Lentoja ei ole pakko lentää, vaikka teoriat suorittaisikin, mutta jo suoritetut teoriakokeet vanhenevat parin-kolmen vuoden aikana. Lennot on aloitettu useimmiten keväällä, kun teoriakurssi on loppupuolella, mutta mikään ei estä niiden aloittamista heti, kun Trafi myöntää sinulle oppilaslupakirjan.

Kurssille osallistuminen edellyttää yhdistyksen jäsenyyttä. Jäseneksi voidaan hyväksyä kaikki Aallon opiskelijat ja jatko-opiskelijat.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

Tatu Koiranen, koulutusvastaava, takoiran ät cc.hut.fi

ps. seuraava tilaisuus jäseneksi liittymiselle on 24.9. järjestettävä kokous, katso tarkemmat tiedot kokouskutsusta.