Polyteknikkojen Ilmailukerho ry (PIK) on maamme ilmailukerhojen joukossa omaa luokkaansa. PIKiläiset ovat olleet monien uusien purje- ja moottorilentokonetyyppien suunnittelijoina ja prototyyppien rakentajina. Tämän päivän PIK on aktiivinen ilmailukerho, jossa voi harrastaa moottori- ja purjelentämistä monipuolisesti kattavan kaluston ja innostavan porukan kanssa. Sekä moottorilentotoiminnan että purjelennon tukikohtana on Räyskälä. Lentämisen lisäksi järjestetään erilaisia ilmailullisia tapahtumia Otaniemessä ja retkiä koti- ja ulkomailla.

Kerhoon liittymisestä katso kohdasta Jäseneksi

Ajankohtaista

 • Vuosikokous ti 15.3.

  Hei!

  Tervetuloa Polyteknikkojen ilmailukerhon vuosikokoukseen tiistaina 15.3.2022 klo 18 alkaen Otaniemeen kandidaattikeskuksen (vanha TKK päärakennus, Otakaari 1 Espoo) luentosaliin U7 (U135a PWC) U-siivessä ensimmäisessä kerroksessa. Allekirjoittaneen teknisestä kompetenssista riippuen myös kokouksen seuraaminen etänä saattaa olla mahdollista, laitan tästä lisätietoja myöhemmin.

  Ohessa johtokunnan esitykset toimintasuunnitelmasta sekä tulo- ja menoarviosta vuodelle 2022. Vuoden 2021 toimintakertomus lähetetään myöhemmin, ennen kokousta.

  Tulo- ja menoarvio on tänäkin vuonna varsin alijäämäinen. Kassakriisiin ei olla ajautumassa lähivuosina, mutta kaluston uusimiseen ei jää riittävästi varoja, joten kaluston vanhentuessa sitä ei jatkossa pystytä uusimaan samaa tahtia. Kerhon toiminnan jatkuvuuden kannalta tämä on merkittävä asia, ja toivonkin että mahdollisimman moni kerholainen saapuisi paikalle keskustelemaan tilanteesta.

  Vuosien 2018-2021 tilinpäätökset eivät valitettavasti ole valmistuneet, joten kohdat 6. – 8. joudutaan jättämään käsittelemättä. 2018 tilinpäätös on tarkastuksessa ja käsitellään ylimääräisessä kokouksessa toivottavasti pian.

  Vuosikokouksen esityslista

  1. Kokouksen avaus
  2. Kokouksen järjestäytyminen ja läsnäolijoiden toteaminen
   • Kokouksen sihteerin ja puheenjohtajan valinta
   • Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta
  3. Kokouksen laillisuus
  4. Kokouksen työjärjestys
  5. Vuoden 2021 toimintakertomuksen luonnos
  6. Vuoden 2021 tilikertomus (ei käsitellä)
  7. Vuoden 2021 toiminnantarkastuskertomus (ei käsitellä)
  8. Vauriolautakunnan raportti vuodelta 2021 (ei käsitellä)
  9. Vuoden 2021 tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen vastuuvelvollisille (ei käsitellä)
  10. Johtokunnan laatima toimintasuunnitelma sekä tulo- ja menoarvio toimi- ja tilikaudelle 2022
  11. Muut esille tulevat asiat
  12. Kokouksen päättäminen

  Toivottavasti näemme kokouksessa!

  Leevi Salin

  Sihteeri, PIK ry.

Katsele vanhempia tiedotteita