Polyteknikkojen Ilmailukerho ry (PIK) on maamme ilmailukerhojen joukossa omaa luokkaansa. PIKiläiset ovat olleet monien uusien purje- ja moottorilentokonetyyppien suunnittelijoina ja prototyyppien rakentajina. Tämän päivän PIK on aktiivinen ilmailukerho, jossa voi harrastaa moottori- ja purjelentämistä monipuolisesti kattavan kaluston ja innostavan porukan kanssa. Sekä moottorilentotoiminnan että purjelennon tukikohtana on Räyskälä. Lentämisen lisäksi järjestetään erilaisia ilmailullisia tapahtumia Otaniemessä ja retkiä koti- ja ulkomailla.

Kerhoon liittymisestä katso kohdasta Jäseneksi

Ajankohtaista

  • Lentokausi 2023

    Kevät etenee ja kerhon lentokausi on päässyt hyvään alkuun Räyskälässä. Purjelentokausi avattiin lauantaina 15.4. ja moottorilliset koneetkin ovat lentokuntoisia. Suhinulla hinaillaan tuttuun tapaan Räyskälä-Säätiön hinauslipuilla.

    Kerhon koko kalusto FK:ta lukuun ottamatta on lennettävissä Räyskälässä. Kevättarkkareita kannattaa kysellä opettajilta vaikkapa kerhon WhatsAppissa. Kurssia lennetään yhdellä koneella touko-kesäkuussa ja kahdella heinäkuun alkupuoliskolla. Tervetuloa lentämään!

Katsele vanhempia tiedotteita