Polyteknikkojen Ilmailukerho ry (PIK) on maamme ilmailukerhojen joukossa omaa luokkaansa. PIKiläiset ovat olleet monien uusien purje- ja moottorilentokonetyyppien suunnittelijoina ja prototyyppien rakentajina. Tämän päivän PIK on aktiivinen ilmailukerho, jossa voi harrastaa moottori- ja purjelentämistä monipuolisesti kattavan kaluston ja innostavan porukan kanssa. Sekä moottorilentotoiminnan että purjelennon tukikohtana on Räyskälä. Lentämisen lisäksi järjestetään erilaisia ilmailullisia tapahtumia Otaniemessä ja retkiä koti- ja ulkomailla.

Kerhoon liittymisestä katso kohdasta Jäseneksi

Ajankohtaista

 • Tervetuloa vaalikokoukseen 29.11.2021

  Tervetuloa Polyteknikkojen Ilmailukerhon sääntömääräiseen vaalikokoukseen maantaina 29.11.2021 kello 18:00. Kokouspaikkana toimii kerhotila Murju osoitteessa Jämeräntaival 7A, Espoo. Jäsenistön toivotaan osallistuvan etänä koronaviruksen ja Murjun rajallisen koon vuoksi. Etäosallistuminen järjestetään Zoom-ohjelmalla. Ohjelman asentamista ei vaadita, vaan kokoukseen voi osallistua myös suoraan selaimella (liittymissivun alareunasta: ”Having issues with Zoom Client? Join from Your Browser”)

  Kokouksessa käsitellään myös johtokunnan esitystä jäsenmaksun korottamisesta joten toivon mahdollisimman monen osallistuvan kokoukseen jotta kaikki halukkaat pääsevät vaikuttamaan päätökseen.

  Kokouksen osallistumislinkki: https://aalto.zoom.us/j/66297463745

  Käsiteltävänä ovat seuraavat asiat:

  • Kerhon johtokunnan ja toimihenkilöiden vaali vuodelle 2022
  • Seuraavalle tilikaudelle valittavien toiminnantarkastajien ja varatoiminnantarkastajien vaali
  • Uusien jäsenten valinta vauriolautakuntaan erovuoroisten tilalle
  • Johtokunnan esitys jäsenmaksun korottamisesta vuodelle 2022
  • Muut kokouksen esityslistaan hyväksytyt asiat

Katsele vanhempia tiedotteita