PIKin uudet nettisivut julkaistu

Tässäpä nämä vihdoinkin ovat, eli PIKin uudet ja modernit kotisivut!

Muutama asia näistä sivuista:

  • Vanhat tunnukset eivät toimi näillä sivuilla. Hankithan uudet tunnukset täältä. Rekisteröinnin yhteydessä jäsenyys tarkistetaan, ja tarkastuksen jälkeen tunnukset aktivoidaan käsin. Tähän voi mennä pari päivää.
  • Mikäli löydät jotain, mikä ei toimi tai on jotenkin hassusti, lähetä siitä sähköpostia johtokunnalle info(ä-t)pik.fi
  • Mikäli sinulla on jotain ehdotuksia sivujen kehittämiseksi entistäkin paremmiksi, ota yhteyttä edellä mainittuun sähköpostiin!

Mikäli tarpeen, vanhat sivut löytyvät edelleen osoitteesta https://pik.ayy.fi/joomla/index.php . Vanhoille sivuille ei enää päivitetä uutisia ja muita tietoja. Vanhat sivut ajetaan alas myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.