Kerhon ylimääräinen kokous 9.10.

Tervetuloa Polyteknikkojen ilmailukerhon ylimääräiseen kokoukseen Maarintalon yhdistystilaan (huone 240, Sähkömiehentie 3, Espoo) keskiviikkona 9.10.2019 klo 17.30. 

Kerhossa on käyty jo useamman vuoden ajan keskustelua mahdollisesta moottoripurjekoneen hankinnasta. Viime aikoina tarjolle on tullut useampi varteenotettava koneyksilö, joista on tehty taustaselvitystä ja kannattavuuslaskelmia. Kerhon taloudellinen tilanne sekä mopuhankinnan ja -toiminnan pienet kustannukset mahdollistavat konehankinnan. Taloudellista riskiä pienentää edelleen se, että mikäli toiminta ei lähde toivotusti käyntiin muutamassa vuodessa, kohtuuhintainen vanhempaa vuosimallia oleva kone on myytävissä lähes hankintahinnalla pois. Konehankintaa ja moputoiminnan aloittamista ei ole mainittu vuoden 2019 toimintasuunnitelmassa, mistä syystä johtokunta on päättänyt kutsua kerhon kokouksen päättämään asiasta.

Johtokunta esittää, että kerhoon hankintaan moottoripurjelentokone, jonka hankintahinta on korkeintaan 50 000 €. Foorumilla tietoa ja laskelmia toiminnan aloituksesta ja käyttökustannuksista. https://pik.ayy.fi/phpBB3/viewtopic.php?f=8&t=2601

Tervetuloa sankoin joukoin Maarintalolle!