Vaalikokous 22.11.2022 klo 18:30

Hei,

Tervetuloa Polyteknikkojen Ilmailukerhon sääntömääräiseen vaalikokoukseen tiistaina 22.11.2022 kello 18:30. Kokouspaikkana toimii luentosali U7 Aalto-yliopiston kandidaattikeskuksessa (entinen TKK:n päärakennus) osoitteessa Otakaari 1, Espoo.

Kokousta on mahdollista seurata etänä ja kokoukselle voi lähettää viestejä, mutta kaksisuuntaista radioyhteyttä ei järjestetä. Äänestää voi ainoastaan paikan päällä eli kaikkien toivotaan saapuvan kokoustamaan Otaniemeen. Kokouksen jälkeen siirrymme halukkaiden kanssa virvokkeille paikalliseen ravitsemusliikkeeseen.

Zoom-linkki kokouskutsun sähköpostiversiossa.

Kerhon toiminta pyörii vapaaehtoisvoimin, joten aktiivinen johtokunta ja toimihenkilöstö ovat elinehto kerhon toiminnan jatkumiselle ja kehittämiselle. Johtokunta on kasannut kerhoaktiivien valintaa varten Google Sheets -taulukon, jossa nykyiset toimet on lueteltu ja kuvailtu. Sopiva toimi voidaan myös räätälöidä henkilökohtaiset kiinnostuksen mukaan. Johtokunta toivoo, että luet taulukon läpi pikimiten ja lisäät oman nimensä ehdokkaaksi toimeen tai toimiin, joissa voisit toimia ensi kaudella. Jos et pysty toimimaan nykyisessä toimessasi enää ensi vuonna, kerrothan siitä sähköpostitse tai lisää tieto taulukkoon oman nimesi yhteyteen. Linkki taulukkoon tiedotteen sähköpostiversiossa.

Kokouksessa käsiteltävänä ovat seuraavat asiat:
– Kerhon johtokunnan ja toimihenkilöiden vaali vuodelle 2023
– Seuraavalle tilikaudelle valittavien toiminnantarkastajien ja varatoiminnantarkastajien vaali
– Uusien jäsenten valinta vauriolautakuntaan erovuoroisten tilalle- Kerhon jäsenmaksun suuruus vuodelle 2023
– Muut kokouksen esityslistaan hyväksytyt asiat

Terveisin,

Leevi Salin

Sihteeri, PIK ry