Täältä löytyvät vuoden 2020 lentohinnat sekä muut maksut.

Kalustomaksu

Vuoden ensimmäisistä lentotunneista peritään kalustomaksua 10 €/h kunnes 70 € maksimi on täynnä, mikäli lentäjä lentää ainoastaan pursikalustolla (SPL) tai ainoastaan moottorikalustolla (TMG + SEP). Sekä moottori- että purjelentoa harrastavalta peritään kalustomaksua korkeintaan 90€. Eli:

  • SPL max 70 €
  • TMG + SEP max 70 €
  • TMG + SEP + SPL max 90 €

Purjelento

Käytössä on kaksi vaihtoehtoista tapaa maksaa purjekonelennoista: tuntipohjainen hinnoittelu tai kertaluontoinen pursikönttä.

Tuntihinnat ilmat könttää

Kerhon purjelentokoneiden tuntihinnat on taulukoitu alla (kauden 2020 hinnat). Tuntihinnoilla lennetyt lennot laskutetaan toteuman mukaan kaksi kertaa vuodessa.

FK, Club Astir15 €/h
FQ, Twin II Acro25 €/h
FM, LS4-a25 €/h
FI, LS428 €/h
FY, LS8-1832 €/h
DG-50540 €/h

Pursikönttä

Pursikönttä on kertamaksu, joka kattaa koko kauden lennot kerhon ”peruskalustolla”. Hienoimmista koneista peritään lisäksi pieni lentotuntikohtainen lisämaksu. Köntän haluavien tulee maksaa könttä omatoimisesti ja ilmoittaa maksusta kerhon johtokunnalle. Könttä kattaa ainoastaan maksamisen jälkeiset lennot! Poikkeus tähän on, että toukokuun loppuun mennessä maksettu könttä kattaa koko kauden lennot. Tuntikohtaiset lisämaksut laskutetaan normaalisti lentolaskulla.

Kurssikönttä

Kerhon purjelentokurssia suorittaville on tarjolla kurssikönttä, jonka hinta on tavallista könttää edullisempi. Kurssikönttä kattaa kaksipaikkaisen FQ:n ja yksipaikkaisen FK:n sekä tuntikohtaisella lisämaksulla kaksipaikkaisen DG-505:n ja yksipaikkaisen FM:n koko kaudelta. FI ja FY eivät kuulu kurssikönttään. Kurssiköntän voi ostaa yhden kerran, eikä se ole tarjolla muille kuin kurssilaisille.

Köntän haluavien tulee maksaa könttä omatoimisesti ja ilmoittaa maksusta kerhon johtokunnalle. Könttä kattaa ainoastaan maksamisen jälkeiset lennot! Poikkeus tähän on, että huhtikuun loppuun mennessä maksettu könttä kattaa myös huhtikuussa lennetyt lennot. Tuntikohtaiset lisämaksut laskutetaan normaalisti lentolaskulla.

Könttähinnat

Pursikönttä1100 €
DG-505 lisämaksu10 €/h
FY lisämaksu10 €/h
FI lisämaksu5 €/h
FM0 €/h
FK0 €/h
FQ0 €/h
Kurssikönttä500 €
DG-505 lisämaksu10 €/h
FM lisämaksu10 €/h
FQ 0 €/h
FK 0 €/h
FYei kuulu könttään
FIei kuulu könttään

Köntän maksu

Könttä tulee maksaa kerhon lentotilille 30.5. mennessä.:
Polyteknikkojen ilmailukerho ry
FI24 1309 3000 1124 58
Viite: oma PIK-viite

Moottori- ja moottoripurjelento

Moottoripurjelento

Kauden 2020 hinnasto – RF5 ”Tuulia” OH-1037

Tuntihinta95 €/h
Tuntihinta mopuopettajakokelaille*55 €/h

* edellyttää sopimusta johtokunnan kanssa

OH-1037 tankataan polttoainepumpulta Räyskälässä koneessa säilytettävällä Kanairin kortilla. Samaa korttia voi käyttää myös muidenkin kenttien Kanairin polttoaineasemilla. Muilla kuin Kanairin kentillä tankatessa kerho maksaa polttoaineen osuuden, muttei mahdollisia palvelumaksuja.

Moottorilento

Lentotuntihinnat Suhinulle kaudella 2020, €/h  

OH-TOW:n lentohinta on sidottu Räyskälän Kanairin MOGAS:n hintaan:

HINTA = A + Bx, missä A on konekohtainen vakio, B polttoaineen kulutusvakio ja x on polttoaineen listahinta pyöristettynä ylöspäin seuraavaan tasaan kymmeneen senttiin. Polttoaineen hinta tarkistetaan aina kuukauden vaihtuessa ja mahdollisesti muuttuneet lentohinnat astuvat voimaan aina kuukauden ensimmäisenä päivänä. Muualla tankattaessa erotus jää tankkaajan maksettavaksi. Yksinkertaisen laskutuksen nimissä myös kerholaisten siirtohinaukset lennetään samaan hintaan kuin hupikäytössä.

https://www.kanair.fi/category/10/polttoaineet 1.4.2020 alkaen- A = 34 €, B = 35 l/h, x = 1,7 €/l- OH-TOW kerholaisten hupikäyttöön 94 €- OH-TOW kerholaisten siirtohinauslennot 94 €- OH-TOW Räyskälä-säätiön jäsenkerhojen jäsenten siirtohinauslennot 141 € Talven mahdollista seisontaa vasten tankeissa on parempi olla lekobensaa kuin pelkkää autobensaa. Lekobensaan perustuva tuntihinta määritellään syksyllä ja julkaistaan täällä. Jos jäsenillä on suunnitteilla pidempiä reissuja talvelle tai muuten enemmän lentoja, joilla halutaan käyttää autobensaa, voidaan laskuttaa tuntihinta Räyskälän autobensan hinnan mukaan. Varaukset toistaiseksi johtokunnan kautta.

Muut maksut

Koululentomaksu

Koululentomaksu 5 € / lento peritään kaikista purjelennon koululennoista.

Konevaraukset

Konevarauksista veloitetaan 10€ per vuorokausi.

Kerhokämppien vuokra

Räyskälässä on kerholaisten käytettävissä kolme kerhokämppää motellirakennuksen vanhassa järvenpuoleisessa siivessä: oikeanpuoleisimmat kerholle vuokratut PIK-kämpät ja kolmantena oikealta oleva ns. hyppääjien kämppä.

Kämpissä yöpymisestä veloitetaan 12 € / yö. Yöpymiset merkataan kämpissä oleviin yöpymislistoihin. Opetustarkoituksessa Räyskälässä yöpyvä, ”työtehtävissä oleva” opettaja ja hinaaja, vapautetaan yöpymismaksusta. Mikäli yöpyjä unohtaa merkitä yöpymisensä listaan (vaan joku toinen sen joutuu tekemään), peritään 20€ laskutuslisä per yö.

Hinausliput

Räyskälän hinauslippuja voi ostaa kentän laidalta Ravintola Huhkajalammesta lounasajan ulkopuolella. Hinauslippujen ajantasaiset hinnat löytyvät Räyskälä-säätiön sivuilta:

https://www.rayskala.fi/

https://www.rayskala.fi/files/hinnasto.pdf